Dětské dřevěné židličky SET 2 Ks

  1. Přeskočit na menu
  2. Přeskočit na volbu jazyků
  3. Přeskočit na vyhledávání
Akce
Dětské dřevěné židličky SET 2 Ks
dětská židlička stolička prolnutí dětská židlička stolička se stolkem dětská židlička stolička se stolkem horní pohled dřevěné dětské židličky a stoleček z buku dřevěné dětské židličky z buku dřevěné dětské židličky z buku dřevěné dětské židličky z buku - natural harmony
 

Dětské židličky z přírodního dřeva ošetřené tvrdým olejem. Ergonomický tvar zaručuje bezpečnost při pohybu kolem stoliček.

Kód produktu:
NH003
Dostupnost:
Dostupné do 3 - 4 týdnů


Cena s DPH
1 936 Kč
DopravaDPD
141 Kč (5.75 €)

Počet   Set

image
Obchodní oddělení
Prodavač
Výška 27 cm
Šířka 30 cm
Hloubka 30 cm
Hmotnost 3.5 Kg
Materiál/poznámka Buk / přírodní tvrdý olej

Dětské dřevěné židličky

Ergonomie a bezpečnost

Organický tvar židliky určuje její bezpečnost při používání. Tento tvar byl zvolen na základě zkušeností s aktivními dětmi. Základním předpokladem pro bezpečnost dětí je dokonalé zpracování tvaru židličky, na stoličce proto nejsou žádné ostré hrany, všechno je zakulaceno. To je velice důležité pro pohyb kolem dětské židličky a také při  manipulaci dětmi. Na židličce nejsou žádné kovové prvky, nehrozí např. uvolnění šroubku a následnému zranění nebo požití.  Design je přizpůsoben hlavně bezpečnému používání. 

Židlička bez opěradla podporuje správné držení těla. Děti jsou tak od malička trénovány na správné držení těla a trénování příslušných svalů. Sedák židličky je mírně prolnutý.

Skladnost

Rozměry židličky jsou designovány tak aby se mohla vsunout pod stoleček, pokud se nepoužívá nebude zabírat prostor ke hraní. 

Ekologické materiály

Stolička je vyrobena z masivního dřeva buku nebo borovice. Výhodou bukového provedení je jeho delší trvanlivost, buk je cca o polovinu tvrdší než borovice, tím lépe odolává promáčknutí nebo poškrábání. Jako základní povrchová úprava je aplikován přírodní olej, který vsákne do dřeva a tam  vytvrdne. Olej je přímo určen na dětské výrobky, je složen z lněného oleje a pryskyřice, která zaručí tvrdost a ochranu povrchu. Pokud se na povrch dostane voda, vytvoří se ucelené kapičky, které lehce utřete. Olej zabraňuje vsakování tekutin do dřeva. Všechny lepené spoje jsou provedeny kvalitním ekologickým lepidlem, které splňuje evropské bezpečnostní normy. Dokládáme nezávadnost všech použitých  materiálů. 

Proč právě masivní dřevo

Dřevo je přírodní a ekologický materiál, který u Vašeho dítěte probudí vztah k přírozeným přírodním materiálům, který si ponesou po celý život. Dřevo se snadno udržuje čisté, stačí je otřít vlhkým hadříkem či utěrkou. Pokud se povrch stolečku znatelně poškodí je možné dřevo přebrousit a znovu natřít olejem. Pokud se dřevo pravidelně udržuje jedná se o nestárnoucí materiál. Dřevo je přirozený izolant, sedák neodvádí teplo jako například plast. Vzhledem k použití masivního dřeva, nebude kresba identická s ilusrtativním obrázkem.


Kvalita a tradice

Všichni víme jak můžou být děti vynalézavé a co všechno mohou se zařízením dětského pokoje provádět. Dnes již ani není zvykem aby se vyrábělo kvalitně s dlouhou dobou použitelnosti. Robustní konstrukce zaručí trvanlivost dětské židličky. Konstrukce dětské židličky byla vyvinuta tak aby odolala i zvýšené dětské aktivitě.



  Židlička
je tak synonymem pro zdravý, ekologický, funkční a přitom krásný dětský nábytek.

 

 
Dětský dřevěný stoleček buk/olej

Dětský dřevěný stoleček buk/olej

  2 985 Kč (121.84 €)

Přeskočit na obsah